mrandmrs.hu

97.6%-os ügyfél elégedettségi mutató!

Szörnyű időszakunkban találtunk Kingára és Marcira. Teljesen reményvesztettek voltunk. Nem maradt semmi a házasságunkban, ami jó lett volna. Mi magunk se hittünk már abban, hogy fordítani lehetne a helyzetünkön, csupán a két gyerek miatt vágtunk bele. Ahogy teltek a hetek, fogytak a felhők az égen. Nem akartuk elhinni. Sose gondoltuk volna, hogy egy ilyen házassági mélypontból van visszaút. Megtapasztaltuk, hogy ketten együtt bármiből ki tudunk jönni. És ez nem csak az akkori helyzetünkre volt fontos tapasztalat, hanem hitet adott a következő 30 évre is. Kinga és Marci óriási tapasztalattal, empátiával és szeretettel kísértek bennünket. Tulajdonképpen az első perctől kezdve jobban hittek bennünk és a házasságunkban, mint mi magunk. Nem csak azt köszönhetjük nekik, hogy kilábaltunk a bajból, hanem a hitet is, hogy ezt bármikor újra meg fogjuk tudni csinálni, ha úgy alakul az életünk.
- Anna (32) és Gergő (35), Budapest
Velem is megtörtént, amitől mindenki fél. A második gyermekünk születése után megcsalt a férjem. Úgy éreztem, az egész világ összeomlott. Itt voltam két kicsi gyerekkel, nem hagyhattam el magam, csinálnom kellett tovább az életet, mintha mi sem történt volna. Úgy éreztem, megoldhatatlan helyzet a mienk. Egy barátnőm ajánlására kerestem meg Kingát és Marcit. Elmentem hozzájuk, mert nagyon rosszul voltam, de 5 Ft-ot nem tettem volna fel arra, hogy rajtunk lehet segíteni. Nagyon hosszú út volt, rengeteg fájdalommal és szenvedéssel, de sikerült. Megtanultam megbocsájtani és képes voltam újrakezdeni. Megtanultam önkritikusan magamba nézni ahelyett, hogy mindig mindenért a férjemet hibáztassam. Kezdetben egyedül jártam, a férjem nem akart hallani a párkapcsolati coachingról, de néhány hét elteltével ő is csatlakozott hozzánk. Sose gondoltam, hogy ebből a helyzetből van kiút. Mindenkit arra biztatok ezek után, hogy soha ne adja fel, ha a családjáról van szó! Szívből ajánlom Kingát és Marcit, a lehető legjobb segítség voltak számunkra.
- Luca (38), Zalaegerszeg
Több helyen próbálkoztunk, mire eljutottunk Kingához és Marcihoz. Nálunk a különleges módszerük volt a kulcs. Az elején mindkettőnkkel külön-külön foglalkoztak és mire együtt ültünk le, két megnyugodott ember tudott már beszélgetni egymással. A módszer remekül működik. Először helyre tették a saját hibáinkat, utána pedig a kapcsolatunkat. Új alapokat kaptunk tőlük és nagyon jó érzes, hogy van a telefonunkban egy telefonszám, amit fel lehet hívni, ha a párkapcsolatunk újra bajba kerülne.
- Klára (52), Budaörs
Férfiként párkapcsolati coachingra menni nem kis kihívás. Azért ez nem a mi terepünk, valljuk be. Bevallom, halál ideges voltam, amikor felhívtam Kingát és Marcit. Úgy képzeltem, valami szigorú hangú szakértő szól majd bele a telefonba. Ehelyett egy nagyon megnyugtató és kedves hang fogadott. Kinga rögtön érezte, hogy rettentően kivagyok ettől a telefontól. Néhány perc alatt feloldotta minden félelmemet és már nevetni is tudtunk. Már egyáltalán nem maradt bennem rossz érzés, amikor elindultam hozzájuk. Marcival pedig villámgyorsan egy „férfi” hullámhosszra kerültünk. Nem vagyok egy irogatós típus, de amikor megkértek rá, írjak róluk néhány sort, úgy éreztem, talán másnak is segíthetek ezzel. Kedves Férfitársaim! Menjetek Kingához és Marcihoz bátran! A humor, odafigyelés, kemény munka, szakmaiság és emberség tökéletes egyvelegét fogjátok kapni. Ajánlom őket mindekinek!
- András (41), Solymár

Bejelentkezés: H-P: 08h-16h között

TEL: +36309498915

Adatvédelmi tájékoztató - Lemondó nyilatkozat - Általános szerződési feltételek
Minden Jog Fenntartva © mrandmrs.hu