mrandmrs.hu

Módszerünk

1

Pártanácsadási módszerünk egyedülálló Magyarországon!

Speciális módszerünk lényege, hogy a pár két tagjával külön-külön kezdünk foglalkozni. Meggyőződésünk ugyanis, hogy minden párkapcsolati elakadás egyéni elakadásokból fakad. Ha egyikőtök nincsen rendben önmagával és nem érzi jól magát a saját bőrében, akkor törvényszerű, hogy a másikkal se lesz rendben. Tapasztalataink szerint, minden párkapcsolati válság mögött egyéni elakadásokat kell keresnünk! Ezt a külön szakaszt alapozásnak nevezzük. Fogjuk fel úgy, hogy így építjük meg a ház alapjait!

mrandmrs.hu
2
mrandmrs.hu

Kezdetben külön-külön (SOLO COACHING) jártok majd hozzánk. A párkapcsolati coaching ezen szakaszában, egyéni elakadásaitokkal foglalkozunk. Legfőbb céljaink, hogy megláttassuk veletek az elkövetett hibákat, definiáljuk, hogy pontosan milyen változásokat szeretnétek elérni és megtaláljuk, mit tudnátok az eddigiekhez képest másként csinálni. Miután teljesültek az egyéni célok, az egyéni coaching, páros coachingba vált (DUO COACHING) és közösen folytatjuk a munkát. A párkapcsolati coaching vége felé közeledve ritkítani fogjuk a találkozásainkat, ezzel is csak szépen lassan elengedve a kezeteket. A coaching folyamat során elérhetőek leszünk a számotokra, az ülések közötti napokon is. Aki bizalmat ad nekünk és élete egyik legfontosabb krízis helyzetében kéri a segítségünket, az számíthat arra, hogy a fájdalmát a tőlünk telhető legjobb tudásunk szerint fogjuk „hordozni”.

3

Gyakran kérdezitek tőlünk az első telefonbeszélgetéskor, át lehet-e ugrani a külön szakaszt? Lehet-e ezzel gyorsítani a folyamatot? Látszólag lehet, persze! Gyorsabbnak mindenképpen gyorsabb lesz, de ahhoz tudnánk hasonlítani a jelenséget, mintha ráhúznánk egy csúcsminőségű, napelemes tetőt, egy rogyadozó házra. Látványos lesz, gyönyörű, komoly és professzionálisnak tűnik majd. Látszólag! A kapcsolat is hirtelen javulást fog mutatni. De hiába a csúcsminőségű tető, ha az alap rogyadozik és bármelyik pillanatban összedőlhet. Mivel egy házat nagyon hosszú időre, vagy egy életre tervezünk, tegyük ezt a kapcsolatunkkal is! Építsünk neki egy mindent kibíró biztos alapot, és utána tegyük csak rá a csúcsminőségű, napelemes tetőt. A külön-külön kezdés tehát biztos alapokat garantál a kapcsolatotoknak!

mrandmrs.hu
4
mrandmrs.hu

Mivel nagyon fontos döntés, hogy az ember kihez visz egy ilyen horderejű elakadást, a munkánk egyik kiemelten fontos alappillére, az első beszélgetés. Két módon juthattok el hozzánk. Az egyik lehetőség, hogy kitöltitek a honlapunkon található űrlapot, ahol néhány mondatban leírjátok a problémátokat, egy elérhetőséget és egy megfelelő időpontot, amikor visszahívhatunk benneteket. A másik lehetőség, hogy felhívtok bennünket telefonon. Mindkét esetben egy körülbelül 20-30 perces beszélgetésre számítsatok, hogy a beszélgetés végére biztonsággal meg tudjuk ítélni, kinél lennétek a lehető legjobb helyen! Nem hiszünk ugyanis abban, hogy egyetlen szakember érthet mindenhez! Abban hiszünk, hogy egy szakember egy adott területen tud igazán elmélyülni és annak specialistájává válni. A párkapcsolati problémák mindegyikének megvan nálunk a maga specialistája!

A telefonban megbeszéljük a problémátok főbb pontjait, beszélgetünk egy kicsit rólatok, és adunk nektek egy gyakorlati tájékoztatást. Szeretnénk, ha a beszélgetésünk végén éreznétek, nálunk jó helyen lesztek és teljes bizalommal vagytok felénk. Az a célunk, hogy a számotokra legjobb megoldást tudjuk kínálni.

5

Mivel egy párkapcsolati válság egy nagyon fájó és a hétköznapokra ránehezedő jelenség, számíthattok arra, hogy a telefonálástól számitott legkésőbb 7 napon belül nálunk lesztek. Segíteni ugyanis akkor kell, amikor baj van!

Vegyetek egy nagy levegőt, határozzátok el magatokat és küzdjetek meg a kapcsolatotokért! Mi pedig hozzátesszük minden tudásunkat, tapasztalatunkat és emberségünket, ígérjük! Meggyőződésünk, hogy a jó házasság tanulható és minden házassági válság legyőzhető, ha mindkét fél megtesz érte minden tőle telhetőt.

Bejelentkezés: H-P: 08h-16h között

TEL: +36309498915

Adatvédelmi tájékoztató - Lemondó nyilatkozat - Általános szerződési feltételek
Minden Jog Fenntartva © mrandmrs.hu